Femeie, mamă sau lucrați în asistență medicală?

Alegeți-vă limba: ITFRNLDEENG SWEES CZ

Aproape 90% dintre femeile gravide iau cel puțin un medicament în timpul sarcinii. [1] Fără să cunoască consecințele. Femeile care sunt însărcinate, alăptează sau intenționează să rămână însărcinate au uneori nevoie de informații despre medicamentele pe care le iau. Și profesioniștii din domeniul sănătății au nevoie de informații.

Trebuie să aflăm despre experiențele și nevoile de informare ale profesioniștilor din domeniul sănătății și a femeilor. Pentru a putea dezvolta informații și instrumente mai bune pentru mame, femei care vor să-și alăpteze copiii, femei care planifică sarcina, medici, asistente și moașe ca dvs. în viitor.

Răspundeți la sondaj și faceți-vă vocea auzită!

Completând acest sondaj, ne puteți spune ce fel de informații aveți nevoie și cum ați prefera să le primiți.

Vreau să-mi fac vocea auzită!

Vreau să-mi fac vocea auzită!

Ajutați-ne să dezvoltăm informații și instrumente mai bune pentru dvs. Peste 1000 de femei au contribuit deja!

Acest sondaj face parte din ConcePTION, un proiect de parteneriat public-privat finanțat de Inițiativa Medicamentelor Inovatoare (IMI), care reunește peste 60 de organizații din toată Europa. Pentru mai multe informații, apăsați aici.

Alegeți-vă limba: ITFRNLDEENG SWEES CZ

Notificare privind Protecția Datelor

[1] Mitchell AA, Gilboa SM, Werler MM, Kelley KE, Louik C, Hernandez-Diaz S. Medication use during pregnancy, with particular focus on prescription drugs: 1976-2008. Am J Obstet Gynecol 2011;205:51.e1-51.e8.